Cum cumpar?

1. Cum cumpar ?
2. Cum platesc ?
3. Livrarea prin curier

Cum cumpar ?
Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre competrend.ro, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la 0749412352  reprezentantul nostru va va prelua comanda.

Comanda prin email
In sectiunea contact puteti trimite comanda dumneavostra folosind formularul Trimite un mesaj
Seleclati departamentul: Vanzari
Completati adresa dumnevoastra de e-mail
Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Cum platesc ?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:
Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa confirmarea tranzactiei in contul S.C. Trend Ascend S.R.L.
Plata ramburs la curier:  platesti in numerar la livrare. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata in afara Bucurestiului va fi necesar sa achitati valoarea returului catre sediul nostru 10 Ron din valoarea comenzii.

Livrarea prin curier

Livrarea produselor in Bucuresti pentru comenzile ce depasec valoarea 500 Ron (inclusiv TVA) se face GRATUIT.  In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 500 Ron inclusiv TVA, costul livrarii este 35 Ron (inclusiv TVA).
Pentru livrarile in afara Bucurestiului costul transportului este de 35 Ron (inclusiv TVA) si este valabil pentru colete in limita a 5 Kg. In cazul coletelor ce depasesc 5 Kg, se va percepe 1 Ron pentru fiecare Kg suplimentar.